Főoldal

Termékkategóriák

Termék kereső

Speciális keresés
 
Virtuemart Extensions

Erőfejlesztő gépek

Kiváló minőségű, magas terhelhetőségű egyedi gyártású erőfejlesztő gépek, berendezések, keretek, edzőtermi használatra.

Kedves látogatónk!

Az oldalon található berendezéseket csak rendelésre szállítjuk. (Kb. 4 hét) A beérkező megrendeléseket, a beérkezésük sorrendjében dolgozzuk fel. Ez vonatkozik a gyártásra és a kiszállításra is.

Az itt látható berendezések egyedi méretezéssel is elkészíthetőek, de ehhez a méretadatokra is szükségünk van. Amennyiben érdeklődik egy, vagy több berendezés iránt, kérjük vegye fel velünk a kapcsolatot!

 

KÖTÉLHÚZÓ GÉP

kötélhúzó gép

Kötélhúzó gép, vastag végtelenített kötéllel, masszív erős formában. A duplán csapágyazott felfüggesztés megbízható működést és hosszabb működési élettartamot tesz lehetővé.

A kötélhúzó gép digitális órával, van felszerelve, amelyen jól követhetőek a teljesítmény és terhelési adatok. Szabályozható a terhelés, így az egész szakosztály remekül ki tudja használni.

Ez a berendezés földön használva, bordásfalra rögzítve, vagy fixen falra szerelhető verzióban is elkészíthető, igény szerint.  A kötélhúzó gép tájékoztató ára: 180.000.- és 360.000.- Ft között van. Az ár az igényektől, illetve, a megrendelés volumenétől függően változik.

Egyesületeknek és a Sportágfejlesztési Programban résztvevő szakosztályoknak egyedi kedvezményt biztosítunk! Magánszemélyek és konditermek esetében a teljes rendelés alapján adunk vásárlási kedvezményt.

 

Referencia:

  • Diósgyőri BC

 

BICEPSZ PAD

Bicepsz pad

Állítható magasságú ülőke, gumírozott biztonsági súlytartóval. (A fényképen látható eszköz súlyzó nélkül kerül értékesítésre!)

Az ívelt kivitelű pad készülhet egyszerűbb, egyenes vonalú arculattal is, ám ez a pad, és a rajta végezhető feladatok minőségét nem befolyásolja.

A bicepsz pad tájékoztató ára: 55.000.- és 77.000.- Ft között van. Az ár a design-tól, illetve, a megrendelés volumenétől függően változik.

Egyesületeknek és a Sportágfejlesztési Programban résztvevő szakosztályoknak egyedi kedvezményt biztosítunk! Magánszemélyek és konditermek esetében a teljes rendelés alapján adunk vásárlási kedvezményt.

 

 

 

 

 

 

 

 

Vissza a főoldalra!

 

Termékajánló

Joomla template by ByJoomla.com