Főoldal

Termékkategóriák

Termék kereső

Speciális keresés
 
Virtuemart Extensions

Melegítők

Csapatmelegítők minden korosztály számára, uniszex szabásvonallal, edzésre, gálára és utazáshoz, széles márka és színválasztékban.

A sportellátó.hu kiváló minőségű melegítőket forgalmaz, az alábbi gyártóktól: Jako, Givova, Joma, Legea, Zeus, Hummel. Kiemelten kezeljük az olasz Zeus termékeit, mivel kínálatban, ár-érték arányban csak nagyon kevesen tudják megközelíteni.

 

Zeus

Kiváló minőség, egyedi formák, változatos anyagok..., ezek jellemzik a Zeus sportruháit. A Zeus termékei a legújabb, legmodernebb trendek szerint készülnek. Akár a teljes csapat számára is lehet komplett, 11 darabból álló szetteket vásárolni. Színben és kínálatban verhetetlen a Zeus, hiszen jelenleg 10 edzőmelegítő és 25 szabadidő és gála melegítő érhető el, rengeteg színkonbinációban.

Zeus melegítők

JAVASLATUNK:

Bárhonnan is kér melegítőire árajánlatot, a Zeus-t ne felejtse ki! Keressen minket az info[kukac]sportellato.hu e-mail címen, és elsőbbséggel megküldjük árajánlatunkat. Egyesületek részére egyedi ajánlatot adunk, akár szponzori támogatással.

 

JAKO

A Jako hazánkban az ismert és kedvelt márkák közé tartozik. Sok egyesület használja ezt a márkát a színválaszték és a minőség miatt. Árban a középmezőny felső harmadában foglal helyet.

Jako melegítő

 

Givova

A GIVOVA egy fiatal olasz professzionális sportruházati márka. A Givova tipikusan futball centrikus, bár más sportágak számára is gyárt ruházatot. Árában a középkategória alsó szegmensében található. Megjelenésében kellemes, de sokak szerint ront az összhatáson a melegítőkön megjelenő agresszív önreklámozás.

Givova melegítők

 

Joma

A Joma termékei kitűnő minőségű anyagok és a legmodernebb technológiai eljárások felhasználásával készülnek. A szettben kapható melegítői nem kaphatóak túl nagy választékban, viszont cserébe kompenzál a kiváló minőség. Árfekvésében a középmezőny felső harmadában foglal helyet.

 

Joma melegítők

 

Legea

A Legea professzionális sportruházati márka, amely egyesíti a legjobb minőségű anyagokat az olasz design összes jellemző tulajdonságával. A világ top 20, Olaszországban a top 10 ruhagyártó cég nevei között szerepel. Árfekvése a Jako-éhoz hasonló.

Legea melegítők

 

Hummel

A Hummel dán márka, kiemelten kezeli a kiváló minőségű anyagfelhasználást, hogy emelje a sportolók komfortérzetét. Mind minőségében, mind árfekvésében a felső kategóriát célozta meg a gyártó.

 

Hummel melegítők

 

Kérje egyedi ajánlatunkat!

 

Referenciák:

  • Magyar Birkózó Szövetség
  • Kőbánya SC
  • Balkányi SE
  • Centrum SE - Birkózó Szakosztály - Veszprém
  • Centrum SE - Sumo Szakosztály - Veszprém
  • Nagyszénási SE
  • Veszprémi Shotokan Karate Club
  • Tordas SE - Judo
  • Sun-Dome SE - Shotokan Karate
  • Budafóka SE - Úszás

... és még sokan mások!

 

Vissza a főoldalra!

 
 

Termékajánló

Joomla template by ByJoomla.com